Ubben Klimaattechniek - airco, koeling en warmtepompen

Wie is Ubben?

Drijvende kracht achter Ubben Klimaattechniek is David Ubben. Na ruim acht jaar werkzaam geweest te zijn in de installatiebranche en meer dan tien jaar in de koeltechniek, startte hij in 2007 zijn eigen bedrijf Ubben Klimaattechniek: levering en montage van airconditioning, verwarming, warmtepompen, ventilatie of luchtbehandeling. Een grote droom kwam uit.

Onze grote kracht is ons 1:1 contact, onze flexibiliteit, servicegerichtheid en het daadwerkelijk meedenken met onze klanten. We nemen projecten volledig uit handen. Van capaciteitsberekeningen tot levering, van montage tot inbedrijfsstelling. Ook service en onderhoud behoren tot onze core-business.

Naast talloze projecten in eigen regie worden wij regelmatig ingehuurd door grote installatie- en koeltechnische bedrijven. Met een ambitieuze en enthousiaste instelling zorgen we ervoor dat onze klanten altijd tevreden zijn!

Ubben Klimaattechniek is F-gassen gecertificeerd onder nummer 12184. Tevens zijn wij sinds april 2011 in het bezit van het PED-typegoedkeur airconditioningsinstallaties Categorie II, module B+C1.

Certificaten