Ubben Klimaattechniek - airco, koeling en warmtepompen

Onze klimaattechniek

Ubben Klimaattechniek staat voor een optimaal binnenklimaat in de breedste zin van het woord. Van airconditioning en verwarming, tot warmtepompen, ventilatie en luchtbehandeling. Wij zijn actief in de zakelijke markt.

Het is een kunst om de wensen van je klanten helder te krijgen en die te vertalen naar een op maat gemaakte technische oplossing. Soms zijn er slimme oplossingen voorhanden, soms moeten wij die ontwikkelen. Uiteindelijk gaat het erom, dat we het project tot een goed einde brengen, binnen budget én deadline. En hoe meer de techniek zich ontwikkelt, hoe moeilijker het soms wordt voor u als opdrachtgever om de juiste keuzes te maken. Daarom begint ons werk met goed te luisteren en dóór te vragen naar wat u écht wilt. Want alleen dan kunnen wij een goed advies en uiteindelijk resultaat afleveren.

U bent bij ons aan het juiste adres voor: 

  • Levering, montage, service en onderhoud van koeltechnische systemen. Dit varieert van complexe VRF-systemen bij grote ondernemingen en  gebouwbeheerssystemen tot airconditioning bij particulieren
  • Levering, service en onderhoud van computairs in serverruimtes
  • Inhuur van mankracht voor de koeltechnische- en installatiebranche
  • Levering en montage van warmtepompen en toebehoren

En voor al onze projecten geldt, groot of klein: of we de systemen nu in het zicht of boven het plafond installeren, de installatie is gegarandeerd strak en netjes afgewerkt. En bij Ubben Klimaattechniek is dat geen loze belofte.

Wij werken nauw samen met een aantal grote koeltechnische - en installatiebedrijven en hebben een groot netwerk opgebouwd van betrouwbare (zelfstandig) ondernemers, zodat we altijd de juiste mankracht beschikbaar hebben voor onze projecten.

Hitachi, Toshiba, Carrier en Daikin

Ubben Klimaattechniek is merkonafhankelijk. Onze eigen voorkeur gaat uit naar A-merken om de kwaliteit die wij willen leveren, te kunnen waarborgen. U kunt dan denken aan merken als Hitachi, Toshiba, Carrier en Daikin.

Onderhoudscontracten

Wij vinden service en onderhoud erg belangrijk. In het cliché 'onderhoud is behoud' schuilt veel waarheid. U wilt graag dat uw installatie steeds in topconditie is en goed blijft presteren. Bovendien hoort een product van goede kwaliteit een lange levensduur te hebben. Met de juiste 'zorg' is dat ook allemaal mogelijk. Daarom attenderen wij u graag op de kracht van onderhoud en kunt u een preventief en/of correctief onderhoudscontract bij ons afsluiten. U kunt kiezen voor een all-in contract of voor een klantspecifieke overeenkomst, waarin u zaken als de responsetijd kunt vastleggen.