Foto's

Koeling

Onze core-business is het leveren, monteren, installeren en onderhouden van koeling- en airconditioningssystemen. Van woningen, bedrijven en winkelpanden tot computairs in serverruimtes. Hier ziet u een kleine greep uit onze 'staat van dienst'

Bekijk foto's
Warmtepompen

Voor diverse opdrachtgevers hebben wij warmtepompsystemen gemonteerd en in onderhoud.

Bekijk foto's
VRF-systemen

Wij hebben al diverse projecten voorzien van VRF-systemen. Complete klimaatsystemen voor koelen, verwarmen, ventileren en warm tapwater.

Bekijk foto's
Verwarming

Onze roots liggen in de CV-installatietechniek. Tegenwoordig combineren we verwarming vaak alleen met grote(re) projecten waar ook in koeling voorzien dient te worden. Recent hebben we een woonhuis voorzien van een verwarmingssysteem in combinatie met zonnepanelen.

Bekijk foto's
Dakcollector

Voor Consolidated Nederland BV en Eldon Daken BV hebben we het leidingwerk, staalconstructie en de omkastingen verzorgd voor de Dakcollector bij diverse nieuwbouwprojecten in Den Haag, Helmond, Veghel en Alkmaar. De Dakcollector is een energiewinningssysteem voor op het platte dak. Dit innovatieve systeem wordt in de dakbedekkingsconstructie geïntegreerd en zet zowel warmte als kou om in duurzame energie.

Bekijk foto's